آیا سوالی دارید؟ از ما بپرسید
لطفاً سوالات زیر را بخوانید و اگر نمی توانید پاسخ خود را پیدا کنید ، لطفاً سوال خود را برای ما ارسال کنید ،
ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهیم داد.
سوالات متداول
پاسخ سوالاتشهرک صنعتی خوی، ابتدای فاز دو، شرکت کشت و صنعت شهددانه
شماره تماس: 04436523672 الی 5
لواشک یک خوراکی ترش و شور است که از شیرهٔ غلیظشده و قوامآمدهٔ میوههایی مختلف تهیه میشود. برای ساخت لواشک، میوهها را پوره میکنند و با نمک مخلوط میکنند. سپس این مخلوط را بر روی سینیهای بزرگ پهن میکنند و در مقابل نور خورشید یا دستگاههای خشککن خشک میکنند. لواشک در ایران و کشورهای همسایه آن محبوبیت زیادی دارد و به عنوان تنقلات یا مکمل غذا مصرف میشود. لواشک از میوههای مختلفی مانند آلوچه، زردآلو، آلو، سیب، قیسی، کیوی، انار و غیره ساخته میشود و مزههای متنوعی دارد. لواشک یک خوراکی ایرانیالاصل است که قدمت آن به چند هزار سال پیش باز میگردد. حتی در نقش برجستههای تخت جمشید هم میتوانید نمادهایی از لواشک را ببینید .
پوره میوه یک خوراکی است که از میوههایی که پوست و هسته آنها جدا شده و سپس به طور کامل له و میکس شده باشند تهیه میشود. پوره میوه معمولاً از میوههایی که گوشت آنها نسبت به آبمیوهشان بیشتر است تشکیل میشود مثل هلو، زردآلو، سیب، توت فرنگی، آلو، موز، زغال اخته و … پوره میوه میتواند به عنوان تنقلات، مکمل غذا، طعم دهنده، گلاسه، مارمالاد، مربا، ژله، چیزکیک، کیک، شیرینی، ماست میوه، آبمیوه، بستنی، میلک شیک، کوکتل، موکتل، فروت فیلها و انواع دسرهای میوهای استفاده شود
کنسانتره یک نوع ماده است که بیشتر ترکیبات اصلی یا حلال آن را حذف کردهاند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آبمیوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره تشکیل میشود. کنسانتره میتواند در زمینههای مختلفی مانند تغذیه دام و طیور، صنایع غذایی، صنایع معدنی و غیره کاربرد داشته باشد. برای مثال، کنسانتره آهن یک ماده خروجی از فرآوری سنگ آهن است که در نتیجه خرد کردن، آسیاب کردن، جداسازی مغناطیسی و فلوتاسیون به دست میآید. کنسانتره دارای مزایایی مانند کاهش وزن، سهولت حمل و نقل، افزایش غلظت و کیفیت مواد مفید و کاهش هزینهها است.