کنسانتره یک نوع ماده است که بیشتر ترکیبات اصلی یا حلال آن را حذف کرده‌اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آبمیوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره تشکیل می‌شود. کنسانتره می‌تواند در زمینه‌های مختلفی مانند تغذیه دام و طیور، صنایع غذایی، صنایع معدنی و غیره کاربرد داشته باشد. برای مثال، کنسانتره آهن یک ماده خروجی از فرآوری سنگ آهن است که در نتیجه خرد کردن، آسیاب کردن، جداسازی مغناطیسی و فلوتاسیون به دست می‌آید. کنسانتره دارای مزایایی مانند کاهش وزن، سهولت حمل و نقل، افزایش غلظت و کیفیت مواد مفید و کاهش هزینه‌ها است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *