پوره میوه یک خوراکی است که از میوه‌هایی که پوست و هسته آن‌ها جدا شده و سپس به طور کامل له و میکس شده باشند تهیه می‌شود. پوره میوه معمولاً از میوه‌هایی که گوشت آن‌ها نسبت به آبمیوه‌شان بیشتر است تشکیل می‌شود مثل هلو، زردآلو، سیب، توت فرنگی، آلو، موز، زغال اخته و … پوره میوه می‌تواند به عنوان تنقلات، مکمل غذا، طعم دهنده، گلاسه، مارمالاد، مربا، ژله، چیزکیک، کیک، شیرینی، ماست میوه، آبمیوه، بستنی، میلک شیک، کوکتل، موکتل، فروت فیلها و انواع دسرهای میوه‌ای استفاده شود

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *